TechniekClub

Altijd al een beetje jaloers op Willie Wortel geweest?  je het al voor je? Je barst van de ideeën en je weet al hoe je het ongeveer wilt. Maar je kan daar toch nog wel wat hulp bij gebruiken. Misschien ben je graag bezig met gereedschap en bedenk je de meest waanzinnige dingen. Of interesseert techniek en het maken je gewoon?

Voel je je aangegesproken? Doe dan mee met de Techniek Club. Een club voor jongens en meiden vanaf 8 jaar. Wat je gaat doen? Voor een deel bepaal je dat zelf. Kom maar op met je idee:en! Wij zoeken samen uit hoe we daarmee aan de slag gaan. Daarnaast bedenken wij ook verschillende opdrachten waarmee we aan het werk kunnen en is er zelfs tijd voor wat experimenten.

Meedoen?

Dat kan elke woensdagmiddag tussen 14:30 - 16:30 uur.

Waar?

Stadswerkplaats-Culemborg (Coöperatie van Makers), Beesdseweg 1C, 4104 AW Culemborg. Meer info: info@stadswerkplaats-culemborg.nl of bel: 06-21888803 (Egon Giero).

Kosten?

Voor de conbributie van € 52,50 per maand:

  • kun je elke week meedoen aan de activiteiten van de Techniek Club;
  • ontvang je elke maand een bouwpakketje om aan te werken of mee te nemen;
  • ga je mee met een (technisch) uitje in een van de schoolvakanties;
  • krijg je korting op de Summerschool in de zomervakantie (vanaf zomer 2020);
  • krijg je korting op het uurtarief van de Open Werkplaats van de Coöperatie van Makers,als je wat groters wil bouwen, samen met je (groot-)ouders.

 

Aanmelden?

Mail je naam, mailgegevens en telefoonnummer naar: info@stadswerkplaats-culemborg.nl, en Egon neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een maximum aantal deelnemers van 10 leden. Is er even nog geen plaats, dan plaatsen we je op de wachtlijst.