Repair Café

Het Repair Café is een evenement dat draait om repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties samen met de vrijwilligers uit te voeren. Reparaties op computers, kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, serviesgoed, gebruiksvoorwerpen, speelgoed et cetera. Ook is er deskundige hulp aanwezig, zoals een elektricien, een naaister, een timmerman en een fietsenmaker. Samen met hen wordt aan deze reparaties gewerkt.

Elke tweede zaterdag in de maand, behalve in juli en augustus is het Repair Café weer actief. Dit zijn de Repair Cafés die nog voor 2018 staan gepland: 10 november en 8 december 2018.  Op deze zaterdagen staat het team van vrijwillige reparateurs weer voor iedereen klaar om samen met bezoekers aan de slag te gaan. Iedereen is welkom tussen 12.00 en 16.00 uur. Reparaties kunnen tot 15:30 uur ingebracht worden.

Repair Café Culemborg wordt georganiseerd door Stadwerkplaats-Culemborg,  Milieudefensie, en Communicatiebureau De Vergroening, en gesponsord door Natuurwinkel Naturijn. Meer informatie: https://repaircafeculemborg.wordpress.com/