Cursus Fotografie van Kijk en Zie Fotoschool

Heb je een goede camera maar weet je niet precies hoe je deze het beste kan instellen voor betere en creatievere foto’s? Ben je op zoek naar een fotografiecursus in Culemborg (Geldermalsen, Tiel of Zaltbommel) waarbij in 4 avonden stap voor stap duidelijk en praktisch wordt uitgelegd hoe je het beste uit je camera en uit jezelf haalt in verschillende situaties? Zonder dat je hiervoor een techneut hoeft te zijn en met een wekelijkse samenvatting van de stof? Dan is deze Fotografie Cursus van Kijk & Zie Fotoschool wat voor jou!

Tijdens de cursusavonden wordt de techniek van fotografie aan de hand van een powerpointpresentatie en inspirerende foto’s in normale taal uitgelegd. De docent doet verschillende dingen voor en door praktijkopdrachten en feedback ontwikkel je de fotograaf in jou!
Aan de orde komen onderwerpen aan bod, zoals: belichting, diafragma, sluitertijd, ISO-waarde, scherpte/diepte, belichtingscompenstatie, scherpstellen op bewegende en stilstaande onderwerpen, objectieven, witbalans, perspectief, creatievere composities, en nog veel meer.
Na deze cursus fotografeer je niet meer automatisch. Ook zonder voorkennis is deze cursus goed te volgen. Ben je al hobbymatig bezig met fotografie? Dan biedt deze cursus jou ook zeker genoeg diepgang en uitdaging.

Cursusdata 2017

Avondcursus Fotografie

  • Donderdag 13, 20 april, 11, 18 mei
  • Donderdag 8, 15, 22 juni, 29
  • Donderdag 6, 13, 20, 27 juli

Vervolgcursus Fotografie

  • Donderdag 9, 16, 23 februari, 9 maart
  • Woensdag 12, 19, 26 april en 17 mei

Deze cursussen wordt ook in Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel aangeboden.

Investering: € 157,00 + € 10,00 cursusmateriaal.
 

Interessante alternatieven om te overwegen:

Inschrijven/meer info

Bekijk de details, meer foto’s en meld je aan voor deze Fotografie Cursus van Kijk & Zie Fotoschool.